.

.

Избор танцьор лъскав черен найлон / ликра балетное трика, с дантелен капак ръкав момичета танцов костюм деца гимнастика танцови

Избор танцьор лъскав черен найлон / ликра балетное трика, с дантелен капак ръкав момичета танцов костюм деца гимнастика танцови

BGN 20.64

Налично
Налично


Уважаеми Клиенти
Ако искате да се насладите на добра цена за даден продукт, моля, попитайте го по този начин : 30 парчета от един цвят един и същи дизайн . Ако можете да направите това, моля, пишете ни по електронната поща или да напишете съобщение, за да получите добра цена.
Уважаеми Френски Клиенти :
Fyi,ще трябва да изпратите фактура във френската митница, ако сте избрали e-EMS като логистичен метод.
Като правило, ние ще се свържем с вас в 7-дневен срок след превоза на стоки. По това време, Моля, подайте документ, на фактурата в
Френска митническо възможно най-скоро . В противен случай продуктът ще бъде върнат обратно в Китай.
В този случай ние се страхуваме, че ще ни е трудно да поеме разходите за връщане на стоката.
Има алтернативен начин да се избегне подобна ситуация. Това е да се използва електронен пакет . Ние можем да разделим на големи пакети от по-малки.
Лъскав черен найлон / ликра балет бански с дантелен капак ръкав момичета танцов костюм деца гимнастика танцови Пълен размер 11 от цветове на разположение
1, Таблица С Размери
Моля, проверете внимателно таблица с размери :
2, Диаграма На Цветовете
Моля, оставете бележка за това, какви цветове искате. Ние приемаме смесени цветове и размери.
Ако искате да имате цвят на праскова , светло синьо и други цветове , моля .
3, Детайли Деталя :
1) капачка ръкав трико с дантела, напълно в лигавицата (вътрешна подплата, което го прави удобен за носене и присъдените личния живот);
2) подходящ за практика или за представяне на танц балет ;
3) ръчно пране в студена вода, да не се избелва, да се мотае да изсъхне.
4, Качествени Детайли :
5, Политика На Продажби И Информация :
1) Стилове И Дизайни
Ние следваме нашите обичайни стилове / дизайнам, за да направи танц дрехи. Снимки на уеб сайта - това е нещо, което ние в момента предлагаме. Освен това, ние можем да направим, поръчани от клиента проекти също. Преди всичко, моля, изпратете своите проекти и изисквания, както и на броя. След това ние ще проверим, работеща ли е тя. Ако го прави, тогава ние ще направим проби, преди да можем да закавычить вас цена. Забележка : всяко специално изискване от показване на уеб сайт, може да доведе до друга цена.
2) Тъкани И Цветове
Редовно се купува повече от 10 вида тъкани. Ако имате нужда от други тъкани, можем да ги сложите за вас въз основа на определена сума.
Цветовете се определят от тъкани. Това означава, че определени тъкани включват определени цветове. Ако цветовете, които ви трябват, не е в нашия списък, ние можем да ви ги въз основа на определена сума.
3) Размер На & Щуцер
В сравнение с други китайски доставчици, нашите модели, размери по-вестернизированы. Освен това, нашата материя е много еластична. Това прави нашите дрехи са много удобни за носене.
4) Цените И Броя
Нашето MOQ е 50 бройки за повечето продукти. Ако ви е необходимо по-малко количество, ние можем да направим това за вас. Въпреки това цените ще бъдат малко по-високи. Моля, пишете ни, за да обсъдят и сме отворени за всякакъв дебат.
Ако имате нужда от много повече на брой, отколкото 50 броя (например, 300 броя или повече), моля, пишете ни, за да обсъдят най-добрата тарифа.
5) Разходите За Опаковка И Доставка
Всеки предмет, опаковани добре и спретнато в прозрачна пластмасова торбичка с различни размери.

Подробности

Размер:
CT, CS, CI, CM, CL, AS, AM, AL, AXL, AXXL
Номер На Модела:
523103
Материал:
Ликра, Ликра, Полиамид
търговска марка:
Избор танцьор
Пол:
Момичета
Танц Тип:
Балет
Танц Тип:
Балет, Джаз
Място:
Танцова Сцена
Пол:
Жени
is_customized:
yes
Номер На Модела:
Момичета балет танцови
Характеристика:
продължение
Стил:
Боди
Цвят:
Черен, Червен, Розов

Подобни продукти в категория