.

.

Творчески оригинален ръчно кратуна чай филтър примитивен екологичен Кунг-Фу чай филтър творчески ретро кунг-фу чаени аксесоари

Творчески оригинален ръчно кратуна чай филтър примитивен екологичен Кунг-Фу чай филтър творчески ретро кунг-фу чаени аксесоари

BGN 16.00
BGN 17.10
-6 %

Налично
Налично


Продукт : Натурален Калебасный Чай Филтър
Стил и размер : ( моля, обърнете се към нижеприведенным снимки)
Материал : Естествена Кратуна
Опаковка : 1 бр / чанта за сигурност опаковани
Забележка : Моля, обърнете внимание, че този филтър е направен от естествен калебасного на плода, всички различни и уникални чисто занаятите художествени чаени изделия.
Добре дошли OEM, ODM поръчки на едро.
По-Препоръчителни Продукти
Доставка на всички поръчки се изпращат в рамките на 24 работни часа след потвърждение на плащането, ние изпращаме само потвърден адрес за поръчка. Вашият адрес на поръчка трябва да съответства на адрес на доставка срокът на доставка зависи от страната на местоназначението и митниците, начина на доставка
Това е графика на планираното време на пристигане за справка :
Условия за продажба на нашата листинговая цена включва цената на стока, стойност на опаковката и експортните данъци, с изключение на международни вносни мита. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Вносни мита, са отговорност на купувачите. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи до вашата покупка. Всички спорове, произтичащи от вносни мита, бъдат прехвърлени в Ali Express за решаване.
За нас нашето работно време : от понеделник до събота от 9 : 00 ч. до 18 : 00 ч. ( Пекин GMT+8, китайските празници са изключение). Всякакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез Trade Manager или по електронна поща, нашите услуги ще се свърже с вас за потвърждение възможно най-скоро, в рамките на 24 часа, в рамките на нашето работно време. Нашата цел се състои в това, да се предоставят висококачествени продукти и отлично обслужване на клиентите, на вашето признание значително ще насърчи нас и да ви служи по-добре.
Коментари
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Вашата обратна връзка е много важна за нас. Ние много ценим своя 5-звезден положителна оценка.
Ако някой незадоволителен, моля, свържете се с нас свободно, преди да се дава неутрална или отрицателна обратна връзка, така че ние можем да изпълним вашето удовлетворение. Благодарим ви!

Подробности

търговска марка:
ПИНДЕФАНГ
Материал:
Дърво
Материал:
Органичен бамбук, памучен плат на окото
Доставка:
Безплатна доставка
Обемът на:
Спецификация:
350ml

Подобни продукти в категория