.

.

Основна такса за лазерен принтер на Samsung SCX-4824FN SCX-4824HN SCX 4824 4824HN 4824FN Formatter Board Mainboard Logic Board

Основна такса за лазерен принтер на Samsung SCX-4824FN SCX-4824HN SCX 4824 4824HN 4824FN Formatter Board Mainboard Logic Board

BGN 75.20

Налично
Налично

Attentio n
Моля, Съобщението. Какъв е вашият модел принтер ?
Повече ред, повече привилегии . Добре дошли, за да се свържете с нас.
Shippin g
Нормално, аранжируйте спедиция в рамките на 24 часа .
Нормалното време на пристигане въздушна поща стълб кит е 15~60 дни. Друго време на пристигане доставка на нормалното : EMS = 7~21 дни, на DHL = 4~14 дни .
Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от друг начин на доставка.
Качество, y
Около 90% От Новите . След проверка и 100% работа
Transactio n
Ние приемаме само транзакция Ali-pay.
Моля излезте съобщение за да ни уведомите за това колко за стойности,които трябва да декларират, ако купувачът няма искане, за да се гарантира, че купувачът получава Данък поръчка безплатно на срещата, ние ще обяви като "подарък" или с по-ниска стойност.
Ако доставката се забави, моля пишете ни.
След доставка на продукта, моля, проверете верността и пълнотата на стоките. Ако стоката неправилно или е повреден, моля, откажете се подпише продукт и се свържете с нас.
Feedbac k
Удовлетворението на клиентите е много важно за нас. Моля, не оставяйте никакви неутрални или отрицателни мнения, преди да се свържете с нас .отрицателна обратна връзка-това не е най-добрият начин за решаване на всеки проблем. Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни данъци ще бъдат до търговия или пазаруване. Моля, дайте ни положителна обратна връзка, ако сте доволни от продукта.Ние ще ви отговорим на всеки въпрос в рамките на 24 часа и ние ще се опитаме да ви гарантираме, преди да оставите коментар.


Подробности

търговска марка:
GZLSPART
Тип:
Друго

Подобни продукти в категория