.

.

диаметър 22 мм overlength:110 mm 4 каннелюры груби HSS бележка машина за фрезоване на металорежещи машини с CNC машина

диаметър 22 мм overlength:110 mm 4 каннелюры груби HSS бележка машина за фрезоване на металорежещи машини с CNC машина

BGN 44.48

Налично
Налично

Спецификация : материал : високоскоростна стомана Тип : Бележка слот за рязане на канали : 4 канали режещата глава : плосък край на покритие : без покритие диаметър на рязане край (D1) : 22 mm диаметър джолан( D2) : 20 мм дължина на рязане( L1) : 50 мм на дължина( L) : 110 mm марка : HE YE материали, заготовки : обработка на алуминиеви сплави внимание : по-горе спецификация се актуализира в момента ,това означава , че данните могат да се променят в съответствие с нашата производствена линия ,така че , моля, свържете се с нас преди да поръчате, оставете съобщение или ни пишете, ние ще трябва да се справят с възможно най-скоро .
Опаковка :
Всеки КОМПЮТЪР е натъпкан в една пластмасова кутия ,можете да прочетете на спецификацията на стикер на кутията . A fter-sales service :
ние ще проверим качеството на стоките преди превоза,ако някои непредвидени проблеми се случи, тогава се надяваме да реши проблемите с купувача приятелски в следните начини : ако това е проблем за осигуряване на качеството, купувачът може да представи спори в рамките на 14 дни след получаване на стоките, купувачът трябва да осигури на снимки или видеоклипове и други доказателства към търговеца, за да разберете. Изкуствено увреждане, купувачите поемат пълната отговорност за качеството на продуктите от програма за обработка : 1).Купувачът връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно. 2). Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара на САЩ) е проблем за качество, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт. Данък : плащането на данъци е задължение на всеки гражданин, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци. Поради данъчни проблеми купувачът се откаже получаване на стоката, купувачът трябва да поеме отговорност за превоз и у дома. Условия за доставка : когато правите поръчка, Моля, изберете подходящия начин на доставка, ние предлагаме безплатна доставка за изключване на някои coutries само въздушна поща стълб кит, купувачът също така може да използвате експрес-компания, като "EMS", "ПРОЗОРЦИ","DHL", Fedx ,TNT " и така нататък ,но купувачът трябва да заплати разходите за доставка и да потвърдите с нас, когато правите поръчка .Стоки се изпращат само след потвърждение на плащането и доставката . Обратна връзка : удовлетвореност на клиентите е много важно за нас, ако сте доволни от стоки, които сте поръчали, моля, оставете коментар, ако не сте доволни от стоки, които сте поръчали, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние можем да работим заедно, за да реши всеки спор. Правилата на връщане :
Можете да върне стоката в рамките на 14 дни от датата на получаване, стоката трябва да бъде върната в ново състояние, като полученият със всички съпътстващи аксесоари и литература, включително условие опаковка, доставка, обработка и застраховка, не подлежат на възстановяване, и купувачът е отговорен за разходите за обратна доставка и логистика, трябва да се свържете с нас свържете се с нас в рамките на 14 дни от датата на получаване.

Подробности

търговска марка:
НРС
Номер На Модела:
22X20X50X110
Материал:
Быстрорежущая Стомана
Тип:
Торцевая Fresa
Покритие:
Без покритие

Подобни продукти в категория