.

.

BAP400R C32-32-150-3T, дисконтный муфа Фрезер на раменната машина за смилане на струг Скучни човек, машина, фабрична контакт

BAP400R C32-32-150-3T, дисконтный муфа Фрезер на раменната машина за смилане на струг Скучни човек, машина, фабрична контакт

BGN 37.58

Налично
Налично


Нашето сътрудничество с вас
като се започне с помощ при решаване на практически задачи..
Ние разбираме вашето объркване,
Алтернативен инструмент марка you абсолютно не е недостатък на доброто средство!
Но какъв инструмент може да отговарят на вашите нужди?
Ние заедно с вас,
Решения за вашата ефективност!
Това е нашата роля
Нашето участие, вашата работа е по-лесно !
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ако някои очаквани проблеми се случват, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини :
Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи аргумент в рамките на 14 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.
Изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност
Програма за обработка на качеството на продукцията :
1). купувачът връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.
2). Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара на САЩ) е проблем за качество, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт.
Данък :
Плащането на данъци е задължение на всеки гражданин, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци. Поради данъчни проблеми купувачът се откаже получаване на стоката, купувачът трябва да поеме отговорност за превоз и у дома.
условия за плащане :
Ние приемаме само условно депозиране.
От съображения за сигурност можем да доставим поръчката само на този адрес за доставка,който сте потвърдили с помощта на набирателни.
Доставка :
Условия за превоз :
Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка. Подробности само са потопени, след като компенсация ще подтвержена Набирателни.
Корабни Компании :
Ние подкрепяме изпращане на "EMS", "ПРОЗОРЦИ", "DHL", "Fedx", "TNT"
Коментари :
Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас, ако сте доволни от стоки, които сте поръчали, моля, оставете коментар, ако не сте доволни от стоки, които сте поръчали, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние можем да работим заедно, за да реши всеки спор.
Правилата на връщане :
Можете да върне стоката в рамките на 14 дни от датата на получаване, стоката трябва да бъде върната в ново състояние, като полученият със всички съпътстващи аксесоари и литература, включително условие опаковка, доставка, обработка и застраховка, не подлежат на възстановяване, и купувачът е отговорен за разходите за обратна доставка и логистика, трябва да се свържете с нас свържете се с нас в рамките на 14 дни от датата на получаване.

Подробности

Номер На Модела:
BAP400R C32-32-150-3T
Диаметър на:
32 мм
Тип:
Торцовая Мелница
Обща Дължина:
150мм
Материал:
Быстрорежущая Стомана
търговска марка:
Ойю
Покритие:
Бял
Диаметър На Рязане Край:
32 мм
Диаметър Джолан:
32 мм
Обща Дължина:
150мм
Зъби:
3 флейта
Добави:
APMT1604
Цвят:
Елегантен Сребърен
Пакет:
Скоростна 1pcs / Plastic със съответните ключем

Подобни продукти в категория