.

.

2014 версия на nano V3. 0 ATMEGA328P подобрена версия на таксите модул на спойка

2014 версия на nano V3. 0 ATMEGA328P подобрена версия на таксите модул на спойка

BGN 6.03

Налично
Налично


Благодаря ви, че дойдохте в Global Technology! Продажбите ни серия продукти, електронни компоненти. Дело на фирма, с дейност в 2008 г. досега, чрез предварителна система за управление, добра репутация, качествени продучты, конкурентни цени и качествени услуги на нашите продукти ехпортированы към останалата част на света, и клиентите получават една и съща оценка. Поради складови модели, не могат да бъдат качени всички на място, ако не можете да намерите желания от вас продукт, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.
Продуктите на компанията се преминава сертификация на системата за управление на качеството ISO9001 : 2008, VDE, c UL, CE, Tuv, CB, CQC, SGS. Компанията, чрез Лета развитие, формира добър екип за управление, и създаде център за научни изследвания и развойна дейност, производство на мухъл, инжекционный метод за леене, штемпелевать метал, парцел материали автоматизация на продукти, компанията използва предварителна технология на производство, така че качеството на продуктите ще продължи да се подобрява.
Ние също така да приеме за извършено клиента производство (OEM / ODM), така че предприятията и потребителите се определят по-близки отношения между сътрудничество.
Следните са същите, както и "
Нашите продукти, многогодишни с петна. Цената на продукта е за доналоговой цените единица за измерване, могат да предоставят на обикновени фактури и глас за данък върху добавената стойност. Следните са същите, както и "
Целостта Управление - нашата цел
Качеството на първо място нашият ангажимент
С най-бърза ефективност завърши срок на доставка
Към най-ниската цена за удовлетвореност на клиентите
С най-доброто качество на продуктите и обработка на
За заявка на клиента за усилията на бъдещето, вашето удовлетворение за нас ще е най-голямото придобиване
Следващото е същото, че и " ние се стремим да направим : същото качество и най-ниска цена!
Следващото е същото, че и " следващото е същото, че и "
Следните същото като " за гарантиране на стабилността на НАНО и майстор-чип ATMEGA328 P-AU непроменени под предпоставка, ние заменя USB-чип, са подобрили скоростта на зареждане, са се увеличили стабилност win7, win8. Инструкции : 1. Изтеглете AR. duino IDE изтегляне : http : //Ar.duino.cc/en/Main/Software (копие е отворена) 2. Изтеглете драйвера за USB-чип за изтегляне : http : / /wch.cn/downloads.php-какво? Name = pro & proid = 65 чуждестранни клиенти зареждане на адрес : http : / /www.wch-ic.com/download/list.asp-что? Id = 126 3. Поставете такса разработване на НАНО, на водача ще се инсталира автоматично 4. В плашке вътре изберете такса NANO 5. Изберете COM-порт, това може да е в моя компютъра на заявката, просто си такси развитие uno вътре в пристанището 6. Най-добрият избор, Ar. duino самостоятелна рутинната програма, в burnt

Подробности

Мощност На Разсейване:
таблица с данни
is_customized:
Yes
търговска марка:
КАЙ ТУО ДА
Номер На Модела:
име и снимка
подаване на напрежение:
таблица с данни
Работна Температура:
таблица с данни
Състояние:
НОВО
Тип:
модул
Приложение:
таблица с данни
Видове:
единичен чип
силата на:
силата на
Брой контакти:
-
Специална услуга :
Специална услуга
Пакет:
Пакет
Номер на партида:
Номер на партида

Подобни продукти в категория