.

.

високо качество на респиратор противогаз многофункционален един тип анфас респиратор химичен пестицид филтър маска

високо качество на респиратор противогаз многофункционален един тип анфас респиратор химичен пестицид филтър маска

BGN 27.00
BGN 33.58
-20 %

Налично
Налично


Тази маска е изработена предметными очила маска, филтър, фильтровальным памук и филтър с капак и дантела с пет части, основната повърхност в съответствие с глобалния дизайн, дантела може да се регулира в съответствие с техните нужди еластични, маски, добра производителност, удобни и комфортни в чорап.
Броят на продажбите : 1бр маска / пакет (включително 1 филтър)
Моля, обърнете внимание, че очила и маски не могат да бъдат разделени
1. висококачествени маркови маски, ниско тегло, лесна употреба за продължително носене.
2. предварителен медицински материал силикон, ниско тегло, годни, мек, удобен, анти узряване.
3. появата на мивки компактен, поглед огледала PE отлична. Взривозащитен, устойчив на удари.
4. Лесен за цел да анализира, лесен за почистване, укусите близо, бъдете сигурни за употреба.
5. дизайн на формата на главата на обръч на главата, подходящ за повечето хора е като първия вид, по-гъвкав и дълготраен.
Избор на модел :
Маска № 3 :
Функцията за филтър
Вид защита : биологичен газ или пара. Като бензен, анилин, четыреххлористый въглерод, нитробензин, хлорированный горчив, хлор, ацетон, алкохол, сероуглерод, трихлорид въглерод, бромистый метил, натриев хлорид метил, нитроалкан и други подобни.
Маска № 7 :
Функцията за филтър
Вид защита : кисело газ и на двойки, като например : серен диоксид, хлор, въглероден диоксид, сероводород, азотни оксиди, фосген, фосфор и хлор органични пестициди.
Не 4 Маска :
Функцията за филтър
Вид защита : амоняк и органични производни на амоняка, мек сероводород.
Маска № 1 :
Функцията за филтър
Вид защита : формалдехид, иприт, фосген, двойна фосген, хлорираната горчивина, фосфиновый газ и така нататък.
Руски клиенти, моля имайте предвид, получателят, моля напишете пълното си име. корабната компания трябва да се пълното име, за да изпратите пакет.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Искаме информация в рамките на 10 дни, след като вашето обезщетение ще бъде завършена.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Моля, обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси,мита и данъци при внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на deliery. Ние не ще възстановим цената за доставка за отказ от изпращане.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността,купувачът носи отговорност за такива щети или загуби,и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.

Подробности

Номер На Модела:
защитна маска
Материал На Черупката:
Силикагел
Филтър:
Активен въглен, кокосови черупки
Стил:
Стил На Носене
Характеристики:
маска спрей пестицид

Подобни продукти в категория