.

.

Универсален автоматичен вентилатор 24V A/C електрически / вентиляторный двигател за гъсеници колички Auman IZUSU

Универсален автоматичен вентилатор 24V A/C електрически / вентиляторный двигател за гъсеници колички Auman IZUSU

BGN 24.00

Налично
Налично


Универсален автоматичен вентилатор 24 V A/C електрически / вентиляторный двигател за гъсеници колички Auman IZUSU
Описание на продукта :
1. Модел на автомобила : гъсеница камион Auman ISUZU
2. Волта : 24 V
3. weixing подробност : WXM0006
4. търговска марка : WNRLN
Снимките, както е показано по-долу :
Внимание :
1. Уважаемому Руския Купувач :
Моля, напишете пълното си име, за да сте сигурни, че поръчката може да бъде доставен успешно.
2. Уважаемому Бразилски Купувача :
Моля, коментирайте номер CPF след приключване на плащането. Моля, изберете EMS express, за да ви помогне лесно почистване на митницата.
3. обяви на сметка за доставка, за да се намали митническата такса, когато не са получили специално искане от вас.
4. местните митнически такси или данъци, които не са включени в цената на продуктите.
5. всяко съмнение за резервни части моля ще се свърже аз съм свободен преди да поръчате.
Благодаря ви много за вашия вид сътрудничество.
Направете поръчка на :
Преди пускането на поръчката, Моля, потвърдете, че това е продукт, който искате да купите. Изпратете ни своята резервна част, за да сте сигурни, какъв модел искате. След това изберете начина на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Искаме информация в рамките на 3-7 дни след като компенсация завършена. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, мита и други данъци върху вноса. Допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.
Връщане :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на вашата поръчка. И вие трябва да платите всички допълнителни такси перевозкы на пратката и върнати детайли първоначално в тяхното състояние. Така че, преди пускането на поръчката вие трябва да се уверите, че данните са подходящи за вашия автомобил, за да се избегнат ненужни разходи.
Гаранция :
Ние осигуряваме поддръжка за 12 месеца безплатно; клиентът трябва да върне продукта в първоначално условия за нас и трябва да се въвеждат цени перевозкы за доставка за връщане.Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоката, ние отремонтируем или замени с нов детайл.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.И ако имате някакви проблеми с нашите детайли или обслуживаниями, моля чувствайте свободни да се свържете ние най-важното преди да излезе отрицателен резултат въздействие. Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми с най-доброто обслужване на клиентите.
Забележка :
Скъпи, ако вашия адрес за доставка или пощенски код се намира в отдалечен квартал на уеб сайта на DHL, ще ви бъде съобщено платите като разходите за дистанционно пространство за DHL или трябва да се променя друг нов адрес!!
.

Подробности

Тип Елемент:
Преинсталация на климатик, двигатели компресор
Тегло На Продукта:
3kg
търговска марка:
WNRLN
Модел автомобил:
Камион Caterpillar Auman ISUZU
Напрежение:
24V
Weixing Детайл:
WXM0006
Автомобили:
Камион Caterpillar Auman ISUZU

Подобни продукти в категория