.

.

150 cm ширина Париж перлата на тъкан на черен фон на цветя модел за лятото от женски дрехи и САМ аксесоари за коса CH-5967

150 cm ширина Париж перлата на тъкан на черен фон на цветя модел за лятото от женски дрехи и САМ аксесоари за коса CH-5967

BGN 13.00
BGN 14.08
-8 %

Налично
Налично


шифоновая плат
ще бъде цената на едро е, че ако закупите по-големи количества!
Можете да изберете своя цветова комбинация просто да ме уведомите предварително моля вижте приложения списък на цветя моите цветове на разположение !!
моля, пишете на цвят не по поръчка !
цена на кърпа за 1 метър . размер : length1m*width1. 5m
@Ако търсите за един конкретен продукт, който вие някъде сте виждали, моля, просто се свържете с нас, ние можем да ви помогнем да намерите желаната от вас стока!
@Поръчка за безплатна доставка, ще бъдат доставени по пощата на Китай. Срокът за доставка на ипи в повечето случаи е от 15 до 40 работни дни. Срокът на доставка зависи от страната индивидуална пощенска услуга.Ние не носим отговорност за забавяне на стока от услуги препоръчана въздушна поща или китайската колети, както и за всякакви други обстоятелства закъснения, които се дължат на факта, че нашите доставки са изпратени от чужбина.Ако имате нужда от бърза доставка, моля, свържете се с нас за повече такса за експресна доставка.
@International Express / courier ще отнеме около 3-7 работни дни до местоназначението си. Моля, информирайте ни предварително, ако искате международна експресна доставка, и ние ще се радваме да ви изпратим оферта.
@Ако имате поръчка за 150$/ние ще се опитаме да го изпратите като безплатна доставка за експресна поща, но това зависи от целевата страна или регион.
@Всички въпроси за търговия на едро, моля свържете се с нас и ще получите отговор в рамките на 24 часа с предложение, което, надявам се, да ви хареса. Ние ви каним да надникнете в моят магазин за търговия на едро на стоки и търговия на едро ценовыми отстъпки.
@По време на производството, обикновено е от 3 до 7 работни дни. За по-подробна информация за фактуриране и доставка, моля свържете се с нас.
@Продукти, които изпращаме, се следи внимателно нашите верни на персонала, преди да изпратите, за да направите вашата покупка в нашия магазин приятна.

Подробности

Характеристика:
Воздухопроницаемый
Техника:
Тъкани
Нетканая Техника:
Needlefelt
Вид На Продукта:
Друга Кърпа
Модел:
Пишеща машина
Тип:
Плат Крепон На Ивици
Вязаный Тип:
Деформира
Стил:
Ивица
Ширина:
150cm
Материал:
100% Polyester
Размер:
Ширина 1,5 м

Подобни продукти в категория